Ugrás a tartalomra

Új pályázati felhívás felvidéki mezőgazdasági termelők és feldolgozók számára

Ezúton tájékoztatjuk, hogy új pályázati felhívás jelent meg felvidéki mezőgazdasági termelők és feldolgozók eszközbeszerzéseinek támogatására Baross-19-KKV azonosítószámmal. A vissza nem térítendő támogatásra a határ menti
térségben gazdasági tevékenységet folytató őstermelők, egyéni vállalkozók, mikro-, kis-, és középvállalkozások pályázhatnak. A támogatás az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikke szerinti „de minimis” támogatásnak minősül, amely a pályázati felhívás alapján:

a) mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó eszközbeszerzésre, a Bizottság 1408/2013/EU Rendeletében foglaltak szerint, vagy
b) mezőgazdasági termékek feldolgozásához, vagy élelmiszeripari feldolgozáshoz kapcsolódó eszközbeszerzéshez, a Bizottság 1407/2013/EU Rendeletében foglaltak szerint használható fel.

A pályázatokat elektronikusan és papír alapon (személyesen) is be kell nyújtani, a benyújtás határideje: 2019. december 16. 16:00.
A részletes pályázati felhívás a csatolmányban található.
A pályázatokat a honlapról elérhető HÁLÓ ONLINE PÁLYÁZATI RENDSZER-ben történő regisztráció után lehet kitölteni és benyújtani.
Esetleges kérdésekkel kapcsolatban a pályázati felhívásban szereplő elérhetőségeken állunk a pályázók rendelkezésére.

Sikeres pályázást kívánunk!