Ugrás a tartalomra

Módosult a Baross-19-NMG pályázat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat, hogy módosult a Baross-19-NMG pályázatra vonatkozó pályázati felhívás tartalma és a pályázat benyújtására előírt határidő.

A módosulás eredményeképpen a pályázati konstrukció tárgya kiegészült egy további kategóriával, így a pályázat keretében nyújtott vissza nem térítendő támogatás a módosított pályázati felhívásban rögzítettek szerint igényelhető lesz élelmiszeripari feldolgozáshoz kapcsolódó beruházáshoz, vagy élelmiszeripari termékek forgalmazásához kapcsolódó induló regionális beruházásokhoz is amelyek a Bizottság 651/2014/EU Rendelete alapján regionális beruházási támogatásra jogosultak.

Módosult továbbá a Baross-19-NMG Pályázat benyújtásának határideje is: Az új határidő a pályázat elektronikus benyújtására: 2019. március 1. 16:00 óra, a pályázati adatlap és a nyilatkozatok papír alapú benyújtásának legkésőbb – személyesen, vagy ajánlott postai úton –az elektronikus benyújtás határidejének leteltét követő 5. munkanap 16:00 óráig kell megtörténnie a következő címre: Közép-Európai Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft., Támogatáskezelési Igazgatóság, 1095 Budapest, Ipar utca 5.

A módosított pályázati felhívás megtekinthető ITT.